میگرن دارید صبحانه یادتان نرود

برخی مطالعات اخیر نشان می دهد ترکیب منحصر به فردی از باکتری های معده و روده میزان حساسیت نسبت به مواد غذایی حاوی نیترات را افزایش می دهد.نیترات موجود در مواد غذایی از طریق باکتری های روده تجزیه و باعث انبساط رگ های خونی موجود در مغز و پوست سر میشودو در نهایت منجر به سردردهای ضرباندار خواهد شد.مطالعات نشان میدهد نمونه بزاق ومدفوع تمام مبتلایان به سردردهای ضرباندار ، حاوی این ترکیب باکتریایی بوده است.سردرهای میگرنی به صورت دردهای ضرباندار و تپش دار در نقطه ای از سر توصیف میشود و معمولا نیمی از مغز را دربر میگیرد.مدت این درد از4 تا 72 ساعت است و زندگی فرد را مختل میکند .معمولا این افراد به صدا و نور حساس می شوند و بیماری انها با این دو عامل افزایش می یابد .رژیم غذایی ، استرس و تغییرات هورمونی در میزان و شدت این بیماری نقش مهمی دارد .طبق اخرین امار انستیتو ملی سلامت ،حدود 10 درصد افراد سراسر دنیا به این بیماری مبتلا هستندو تعداد مبتلایان خانم 4 برابر اقایان است .نتایج یک مطالعه جدید که در شصت وششمین نشست سالانه مغز و اعصاب امریکا در فیلادلفیا مطرح شد ،نشان داد استرس مهمترین عامل عود این حملات است .یکی از مهمترین دلایل عود سردرهای میگرنی ،بی توجهی به وعده های غذایی ،مخصوصا صبحانه است.به افراد مستعد ابتلا میگرن توصیه میشود به وعده های غذایی منظم توحه داشته باشند و از غلات ،میوه سبزیجات تازه وگوشت کم چرب استفاده کنند .نتایج این تحقیقات به تازگی در مجله ساینس  منتشر شده است.


ارسال نظر:


حق کپی رایت محفوظ است@داده افزار پارس جاوید